© Copyright 2014 - 2018 - all rights reserved | disclaimer | Links

Magnified Healing®

Ben je op het pad van de Ascensie? Ben je bereid om jezelf en anderen voor te bereiden op de nieuwe en hogere trillingen van pure Liefde, Licht en Vrijheid? Als het antwoord "ja" is dan is deze cursus iets voor jou.

Magnified Healing® de eerste fase

In deze belangrijke tijd van aardse en kosmische verandering heeft de mensheid de mogelijkheid om een bewustzijnslag te maken van ‘onbewust creeren’ naar ‘bewust creeren’. Moeder Aarde en de mensheid worden in toenemende mate bloodgesteld aan hogere vibraties wat onvermijdelijk leidt tot transformatie. Om deze sprong naar eenheidsbewustzijn te kunnen maken dienen we onszelf op alle vlakken te ‘healen’: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Magnified Healing® is een techniek waarmee je pro-actief kan werken aan deze evolutionaire sprong in bewustzijn.

Prerequisites for the 1st phase of Magnified Healing®

Een minimale basiskennis van metafysische terminologie als: Karma, Chakras, Hierarchie, Drie-voudige Vlam, Violette Vuur, Ascensie is helpvol. Andere vormen van healing of technieken die werken met subtiele energie zoals Reiki, Light Touch, etc., is niet een vereiste om de cursus Magnified Healing te volgen. Het officiele Magnified Healing® handboek (85 paginas) wordt aan het begin van de cursus gegeven. Aan het einde van de tweede dag ontvang je de Initiatie en het officiele MH certificaat. Na het volgen van de cursus en het minimaal beoefenen van de techniek in 11 opeenvolgende dagen, ben je bevoegd om de cursus ook aan anderen door te geven.

Magnified Healing 3rd phase ‘light’ Healing workshop

De Magnified Healing energie wordt verhoogd en geconcentreerd tot een hogere Licht intensiteit. Deze wordt gevormd door een driekleurige brede straal en /of een laserstraal om te reinigen, te transformeren en te bekrachtigen. Deze techniek wordt op de verschillende delen en systemen van het lichaam toegepast, alsmede op het aura (de subtielere lichamen), om deze op ieder niveau in de hoogst mogelijke staat van perfectie te brengen. Door de inspiratie van de Heilige Geest en onder leiding van Meester Dame Kwan Yin, hebben we nu toegang tot de energie en wijsheid van de Aartsengel Melchisedek. We worden geintroduceerd met een verhoogde kosmische methode van healing en heelheid. De "Licht" workshop wordt gepresenteerd voor de herprogrammering van het fysieke lichaam inclusief alle aura-lagen tot een spiritueel lichaam van Licht. Dit is een uitdrukking van onvoorwaardelijke liefde van God de Allerhoogste. De activatie van de Drievoudige Vlam in het hart, de initiatie van energie van de Zevenvoudige Vlam van de Elohim in het Derde Oog en de activatie van het Violette Vuur van Licht co-creëert de Stralen, die de heilige geometrieën vormen (de piramiden), die bij dit healing process worden gebruikt. Deze Methode van Melchisedek geeft ons de vaardigheid en instrumenten om twee vormen van intense Licht Stralen te ontwikkelen: • Een Brede Straal die wordt gebruikt voor alle stelsels van het fysieke lichaam (zenuw, lymfatisch bloedsomloop, ademhaling, hormonaal, skelet, spieren enz.) alsmede alle cellen en electronen - door middel van: scanning, zuivering, loslating, transmuterend en opnieuw samenstellend. • Een Laser Straal voor infecties en littekenweefsel. Deze methode vult ook het fysieke stelsel met volmaaktheid, evenals de aura lagen. Door de aura lagen te behandelen worden oude gedachten-patronen, gewoonten en geloofssystemen los gelaten, nieuwe patronen gestabiliseerd. Het DNA/RNA wordt tevens tot volledige en complete activering gebracht en opnieuw gecodeerd om het lichaam in staat te stellen uiteindelijk een Licht Lichaam te worden (verjonging). Dit "Licht" proces kan voor jezelf als voor anderen gebruikt worden, aanwezig of afwezig, voor transplantatie, healing van de aarde en besmettelijke ziekten (ook van vorige en toekomstige generaties). Je ontvangt een activatie/inwijding, certificaat en handboek tijdens deze twee-daagse workshop. .

Magnified Healing® - Inhoud van

de 1e fase workshop.

Bewustwording van de Drie-voudige Vlam en het Hogere Zelf; Balanceren van Spirituele Centra; Zuivering van het Lichkanaal; Co-creatie Magnified Healing energie; Verbinden van het Zenuwstelsel; Healing van derden; Healing van jezelf; Balanceren Karma; Voorbereiden op Ascensie; Afstand-healing; Healing van de Aarde; Bloesemremedie; Certificaat als Master-Teacher of Magnified Healing®
inner-management
NEDERLANDS ENGLISH FRANÇAIS
Therapie & Training voor Healing, Mediumschap en Spirituele groei
Home Over Mij Healing Therapie Wellness Behandeling Cursussen Agenda Prijzen Contact