© Copyright 2014 - 2018 - all rights reserved | disclaimer | Links

Healer & Magnetiseur in Zeist 

Het is geen toeval dat je deze website hebt gevonden. Waarschijnlijk ben je op zoek naar een healer, een therapeut - een vorm van natuurlijke genezing of welzijnstherapie in de regio Zeist e.o. Misschien heb je een behandeling gehad en ben je geïnteresseerd geraakt om je eigen mediamieke gaven verder te ontdekken/ontwikkelen.

Cursussen in Zeist

Waarom is groeien belangrijk?

Groei is een belangrijk aspect als we een succesvol leven willen creëren, in de zin van: geluk, gezondheid & overvloed. Om het leven te ‘managen’ vanuit intentie, zoals we zouden willen, dienen we meer en meer gewaar te zijn en bewust te groeien. We zien sommige mensen voortdurend groeien in hun leven. We zien dat ze hun leven op elk vlak naar een hoger niveau tillen, fysiek, emotioneel, intellectueel, spiritueel en financieel. Daarnaast zien we ook dat sommige mensen met dezelfde mogelijkheden, of zelfs grotere mogelijkheden, worstelen, niet echt in staat zijn om hun weg in de wereld te vinden. Valt er iets te leren zodat we groei kunnen verwezenlijken in onze levens? Is er een methode, een handleiding die we kunnen gebruiken om groei te creëren in ons leven? In het leven groeien we of gaan we enkel achteruit bij iedere levenservaring. Je kunt niet zeggen, ik ben gelukkig zoals ik ben, ik wil altijd zo blijven. Er bestaat geen toestand van stagnatie. Als je stagneert zul je spoedig gaan aftakelen. Er moet dus constante en bewuste groei zijn in ons leven. En groei kan niet als vanzelfsprekend worden aangenomen. We moeten onszelf bewust laten groeien op alle gebieden van het leven.  

Over Robert

“Wat dit werk zo’n voldoening geeft is de glimlach van iemand die weer begint te stralen, zich ontspannen voelt  en met vertrouwen naar de toekomst kijkt. Een verlichting of complete healing ervaart van gekwetstheid en/of pijnlijke symptomen - op fysiek, emotioneel en mentaal vlak.” Lees meer.
inner-management
Wat kan ik jou brengen als Healer & Magnetiseur?  Deze energetische vorm van behandeling is niet altijd eenvoudig te verklaren en te begrijpen. Mijn ervaringen in de afgelopen jaren hebben mij geleerd dat velen vormen van gezondheidsklachten baat hebben bij deze vorm van behandelen en resulteren in positieve verbeteringen. Vaak direct en zeker  binnen 6 maanden kan je een positieve verandering in je leven verwachten. Hieronder vind je een aantal zaken die ik regelmatig behandel: - Depressie / Burn out - Fysieke pijnen (e.g. fybromyalgia) - Stress   - Trauma - Overgevoeligheid - Angst en Overbezorgdheid    Filosofie achter mijn therapeutische werk als Healer & Magnetiseur Het is mijn eigen persoonlijke ervaring in het leven die ertoe leiden om op zoek te gaan naar manieren om mijzelf te genezen. Op deze zoektocht had ik het geluk veel te kunnen reizen, verschillende culturen te ontdekken en in aanraking te komen met oude en nieuwe manieren om te helen en genezen.  Dit heeft me een diepgaand inzicht gegeven in het leven en de relatie tussen lichaam en geest. Gedurende een therapeutische healing sessie combineer ik verschillende technieken, welke per keer kunnen verschillen, gebaseerd op you unieke situatie. Lees meer.   Leer hoe je jezelf en anderen in het genezingsprocess kan faciliteren ‘healen’ Gedurende een aantal weekends per jaar geef ik workshops/cursussen op het gebied van healing. Dit is een krachtige manier om jezelf als mens, medium en als healer te ontwikkelen. Het leven is veel meer dan het fysieke lichaam en de zintuigen waarmee we het leven waarnemen. Als jij geïnteresseerd bent in het spirituele aspect van jezelf; wenst je persoonlijke groei te versnellen; meer in je kracht komen te staan; onvoorwaardelijk van jezelf zou willen houden en het leven zou willen creëren zoals jij dat graag wilt -- deze workshops/cursussen hebben dát transformatieve effect. Een waar cadeau aan jezelf. Lees meer.  Geïnteresseerd ? Heb je vragen of zou je willen weten of ik je kan helpen? Stuur een email, sms, whatsapp of bel voor meer info - of direct een afspraak.  T. +31 6 381 525 87 E. info@guerison-geneve.com Meer Info Meer Info ENGLISH FRANÇAIS NEDERLANDS Meer Info Home Over Mij Healing Therapie Wellness Behandeling Cursussen Agenda Prijzen Contact
De weg naar gezondheid, welzijn & happiness
NEDERLANDS Home