© Copyright 2014 - 2018 - all rights reserved | disclaimer | Links

Holistische Therapie in Zeist

Therapie vanuit holistische oogpunt kijkt naar het menselijk wezen als geheel. De mens is geen mechanisch schepsel met slechts een fysiek lichaam, maar een complex wezen bestaand uit meerdere facetten die onderling verbonden zijn.

Ziekte & Gezondheid in de Subtiele Lichamen

Het subtiele energetische veld in en rondom ons lichaam wordt ‘aura’ genoemd. Zoals de aarde een magnetisch veld heeft, zo heeft ons lichaam een aura. Ons aura betaat uit verschillende lagen (ook wel lichamen genoemd) zoals, het mentale lichaam, het emotionele lichaam en het spirituele lichaam. Deze lichamen zijn onzichtbaar voor het menselijk oog, maar zichtbaar voor een helderziende via het  ‘derde oog’. Ondanks dat voor de meeste onder ons deze subtiele lichamen niet zichtbaar zijn, voelen we ze vaak wel. We zijn ons daar echter niet altijd bewust van. We kennen allemaal situaties waarin de aanwezigheid van iemand ons een prettig of iets wat onaangenaam gevoel bezorgd. Dit aura of energetisch veld bestrijkt enkele meters om ons heen. Gedurende de dag communiceren we dus vaak op energetisch niveau met veel mensen. Met name voor gevoelige mensen kan dit uitdagend zijn. Onze gedachten en emoties hebben een fysieke tegenhanger in het subtiele lichaam. Deze gedachten bestaan uit een subtiele materie die nog niet door de wetenschap kan worden gemeten. Gedachten-vormen zijn gedachtenpatronen die een gewoonte zijn geworden en concrete vorm hebben gekregen in en om ons lichaam. Dit is ook het geval met onopgeloste gevoelens en emoties. Deze oude gedachten-vormen, gewoonten, onverwerkte gevoelens en emoties blokkeren de stroom van energie en creëren op deze manier een disbalans. Na verloop van tijd wordt deze verminderde stroom van energie (life force) fysieke zichtbaar en kan in meer of mindere mate leiden tot gezondheidsproblemen. Het goede nieuws is dat dit kan worden verholpen. 

Technieken & Behandeling

Subtiel energetisch lichaamswerk helpt ons terug te keren naar een staat van balans op alle niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en zelfs social, onafhankelijk van onze leeftijd of staat van gezondheid. Wat we in het algemeen kunnen zien wanneer we werken met hogere subtiele energieen is een snelle afname van spanning, bevrijding van pijn en gevoelens van irritatie en onrust. Ontvangers rapporteren vaak dat ze beter slapen en dat hun spijsvertering verbetert. Vaak voelen zij zich direct veel beter, energieker, ontspannender en ervaren meer innerlijke rust. Andere voordelen zoals toegenomen motivatie, verminderde depressieve gevoelens, verminderde bijwerkingen na het gebruik van medicijnen, chemotherapie of bestraling verschillen van persoon tot persoon. In tegenstelling tot conventionele geneeskunde, valt energetisch lichaamswerk de ziekte niet aan. Een energetische behandeling van ons fysieke en subtielere lichamen ondersteunt een algeheel gevoel van welzijn en vergroot daarnaast ons natuurlijk vermogen te herstellen en terug te keren naar een staat van balans. Voor een optimaal resultaat combineer ik gedurende een behandeling verschillende technieken om lichaam en geest weer in balans te brengen. 

Voordelen Holistische Therapie

Verwijder gifstoffen en giftige condities uit lichaam en geest   Herstel constitutionele balans waardoor gezondheid en welzijn toeneemt Versterk het immuunsysteem en verhoog de weerstand tegen ziekte Pareer de negatieve effecten van stress op lichaam en geest en vertraag het ouderdomsproces Verhoog bewustzijn, zelfvertrouwen, kracht, energie, vitaliteit en helderheid van geest Ervaar diepe staat van ontspanning en algeheel gevoel van welzijn
inner-management
NEDERLANDS ENGLISH FRANÇAIS
Therapie & Training voor Healing, Mediumschap en Spirituele groei
Home Over Mij Healing Therapie Wellness Behandeling Cursussen Agenda Prijzen Contact Healing Therapie