© Copyright 2014 - 2018 - all rights reserved | disclaimer | Links

Cursussen

Wanneer ons bewustzijn in staat zou zijn om eenheid i.p.v.

afgescheidenheid te ervaren, dan zou ons lichaam heel anders

functioneren. Het lichaam zou sneller genezen. De meeste

medicijnen zouden werken en zelfs zonder behandeling zou het

lichaam in staat zijn zichzelf terug in balans te brengen.

Magnified Healing®

Bevindt jij je op het pad van spirituele groei? Ben jij bereid om jezelf, anderen en de aarde voor te bereiden en te begeleiden in de nieuwe hogere vibraties van puur Liefde, Licht en Vrijheid? Als het antwoord op bovenstaande vragen “ja” is, dan is deze cursus wellicht iets voor jou. Magnified Healing® brengt een constante stroom van energie tot stand vanuit je hart naar de Bron - Alles Dat Is, de oneindige Geest, the GOD MOST HIGH OF THE UNIVERSE - door alle spirituele centra naar de diamant beneden in het centrum van de aarde. De verbinding brengt een diepe staat van Grace (Goddelijke genade) teweeg die vanuit de Bron pulseert en het fundament legt voor het Ascentieprocess.
Meer Info

Consciousness Energy of the

Universe

Consciousness Energy of the Universe is een krachtige energie die we overal om ons heen kunnen vinden en altijd beschikbaar is voor iedereen die het wenst te gebruiken.   Deze energie kan gebruikt worden om gezondheidsklachten te behandelen op alle niveaus (fysiek, emotioneel en spiritueel).   Een bijzondere eigenschap van deze energie is dat het een toename in gewaar- en bewustzijn teweegbrengt. Met het gevolg dat we waardevolle inzichten kunnen krijgen..
Meer Info

Oneness Awakening (Deeksha)

Deeksha en de Golden Orb Deeksha, zijn energieen die een evolutie in bewustzijn op gang brengt. Deze evolutie resulteert natuurlijkerwijs in genezing, heelt relaties en brengt oplossingen voor alle dagelijkse problemen. De Deeksha is een krachtige oeroude techniek, die bepaalde gebieden in de hersenen - verantwoordelijk voor liefde, creativiteit, intelligentie, geluk - doet ontwaken/vergroten. Daarnaast vermindert het angstgerelateerde emoties als jaloezie, boosheid en gevoelens van minderwaardigheid en dagdromen.
Meer Info
inner-management
NEDERLANDS ENGLISH FRANÇAIS
Therapie & Training voor Healing, Mediumschap en Spirituele groei
Home Over Mij Healing Therapie Wellness Behandeling Cursussen Agenda Prijzen Contact MAGNIFIED HEALING, SHAMBHALA EENHEID, SHAMBALLA MULTI-DIMENSIONAL HEALING BASIC HEALER/TEACHER, USUI/KARUNA/OKUNA REIKI workshops in het nederlands en of engels mogelijk op aanvraag.  Mail of bel voor meer informatie: +31(0)6.381.525.87 info@guerison-geneve.com Cursussen