© Copyright 2014 - 2018 - all rights reserved | disclaimer | Links

Consciousness Energy of the Universe 

Consciousness Energy of the Universe is een krachtige energie die gebruikt kan worden bij de behandeling van klachten op alle niveau's (fysiek, emotioneel en spiritueel). Het maakt ons tevens bewuster. Hierdoor ontstaan vaak inzichten in de dingen die ons beperken of tegenhouden in het leven. .

Wat is de Consciousness Energy of the Universe?

De Consciousness Energy is gebaseerd op de Earth Grid energie. Je kan je de Earth Grid voorstellen als een fijnmazig raster van energiebanen dat over de aarde heen ligt en verder het Universum in loopt. Bij Consciousness Energy Healings en Activaties wordt gebruik gemaakt van de energie van dit raster. Er zijn meerdere healings vormen gebaseerd op de energie van de Earth Grid zoals bijvoorbeeld Earth Crystal Grid, Energy Grid, Crystal Light Matrix en ook de bekende Reconnection/ Reconnective Healing van Eric Pearl. Elke healingsvorm geeft z'n eigen invulling aan de werkwijze met deze energie, maar in essentie is de energie en de werking daarvan hetzelfde.

Waarom wordt het Consciousness Energy of the Universe

genoemd?

Je zult deze energie ervaren als Bewustmakend (Consciousness = Bewustzijn) en van andere plaatsen en dimensies (vandaar Universe). Tijdens een healing of activatie kan je echt het gevoel hebben dat je je in een andere tijd, dimensie, plaats of ruimte bevind. Als je deze energie vergelijkt met b.v. Reiki of Shamballa zou je de Reiki of Shamballa energie als meer 'aards en fysiek' beschrijven (je voelt het meer fysiek in je lichaam als b.v. warmte of tinteling). De Consciousness Energy voelt geheel anders aan, het is subtiel en zacht, het doordringt je "hele wezen" en voelt aan als "niet van deze Aarde" als iets heel bijzonders, alsof je wordt "opgetild" naar een ander niveau of eigenlijk een andere dimensie.

De Persoonlijke Activatie

Naast het fysieke lichaam hebben we ook meerdere subtielere lichamen die voor de meeste onder ons niet zichtbaar zijn. Deze subtielere lichamen hebben diverse meridianen/nadi’s en marma of acupunctuurpunten, welbekend vanuit de Traditionele Chinese en Indiase Geneeskunde. Oorspronkelijk waren deze meridianen/nadi’s verbonden met het energetische web rondom de aarde en doorkruisen diverse krachtplaatsen zoals, Machu Picchu (Peru), Oneness Tempel (India), Mount Shasta (California), Mount Sinaï (Egypte), Sedona en meer.. Deze lijnen staan in verbinding met een veel groter energetisch web en verbinden ons met het hele universum. Elk van onze lichamen (fysiek, eterisch, emotioneel, mentaal, spiritueel..) heeft zijn eigen set van energetische lijnen en punten. Ondanks dat deze slechts een restant zijn van wat ze ooit waren, dienen ze nog steeds als koppeling/verbinding met het universum. Deze verbindingen dienen als een kanaal die onze communcatie van energie, licht en informatie faciliteert tussen groot en klein, macrokosmisch en microkosmisch, het universum en de mensheid. Ergens in het verleden zijn we volgens het cosmische plan in bewustzijn steeds meer afgescheiden geraakt wat inherent tot gevolg had dat deze lijnen en onze innige verbondenheid met het universum verloren is gegaan. De Consciousness Energy persoonlijke activatie brengt ‘nieuwe’ axiationale verbindingen die ons opnieuw verbinden op een krachtiger en verder ontwikkeld nivo zoals nooit eerder tevoren. Deze verbindingen/lijnen zijn onderdeel van een tijdloos netwerk van inteligentie, een systeem vanuit een paralelle dimensie, die aan de basis staat van een hernieuwd functioneren van het menselijk lichaam. De Persoonlijke Activatie is éénmalig en vindt plaats in twee sessie’s gedurende opeenvolgende dagen (40-60 min. per sessie). De prijs voor beide sessie’s is 222 euro.

Workshops Consciousness Energy of the Universe

Tijdens de fase 1 van Consciousness Energy of the Universe leer je werken met de krachtige Consciousness Energy. De nadruk ligt in deze workshop op healing, een stuk theorie maar vooral veel praktijk. In deze eerste fase leer je in één dag op eenvoudige wijze deze bijzondere energie te gebruiken om healings te geven aan anderen en jezelf. We gaan uitgebreid in op wat healing is, de voorbereiding van een healing, hoe je de ruimte voorbereid, hoe je jezelf energetisch voorbereid d.m.v. het verbinden met de Bron en Moeder Aarde, hoe je je verbind met de persoon die je wilt healen, hoe je in het energieveld (aura) van iemand kan werken, hoe je de activeringspunten in het energieveld kan herkennen en hoe je daar mee kan werken, verschillende "handposities", "op afstand" healen, hoe mensen kunnen reageren op de healing en hoe je daarmee omgaat. Door het werken met de Consciousness Energy zal je merken dat de energie ook 'oude dingen' in jezelf opruimt en dat je spiritueel bewustzijn zal groeien.   Tijdens de 3e fase leer je het activeren van de Consciousness Energy bij anderen, en daarnaast hoe de Kalibratie en Persoonlijke Activatie te geven. Om de 2de fase te kunnen volgen dien je fase 1 te hebben gedaan en de Persoonlijke Activatie (fase 2) te hebben ontvangen. Dit is een workshop voor therapeuten, magnetiseurs, reikimasters e.d., en leert je om deze nieuwe lijnen te activeren, zodat er een uitwisseling kan plaatsvinden van licht en informatie - met een direct effect op het DNA (activatie en upgrade). Fase twee refereert aan de Persoonlijke Activatie, dat een behandeling is en geen workshop. Deze activatie kan apart worden gedaan, maar ook vóór of na het volgen van de workshop fase 1. Het is daarentegen wel noodzakelijk om de persoonlijke activatie en de 1e fase workshop te volgen alvorens deel te kunnen nemen aan de 3e fase workshop van de Consciousness Energy of the Universe.

Wie kunnen deelnemen aan deze workshops ?

Deze workshops zijn geschikt voor iedereen, van beginners tot gevorderde healers en lichtwerkers. De Consciousness Energy Healing is heel eenvoudig om te leren en daarom zeer geschikt voor degenen die helemaal nieuw zijn op dit gebied van subtiele energetische therapie. Zij die reeds werken met energieën zoals bijvoorbeeld, Reiki en Shambala zullen ook blij verrast zijn met de spreekwoordelijke deuren die opengaan door het werken met deze krachtige kosmische energie. Geen voorwaarden of speciale sensitiviteit is noodzakelijk om aan deze workshops deel te nemen.

Behandelingen: Activaties,

Healings & Kalibreren

De Consciousness Energy kan gebruikt worden voor healings, kalibreren en activaties.   Bij de Consciousness Energy Healing wordt met de energie gewerkt in je energieveld (Aura).   Bij de Consciousness Energy Kalibratie worden marma/acupunctuur punten op het lichaam energetisch geactiveerd.   Bij de Consciousness Energy Activatie worden nadi’s/meridianen en acupunctuur punten op en rond het lichaam energetisch geactiveerd.
inner-management
NEDERLANDS ENGLISH FRANÇAIS Home Over Mij Healing Therapie Wellness Behandeling Cursussen Agenda Prijzen Contact
Therapie & Training voor Healing, Mediumschap en Spirituele groei